Een behandeling die ik graag onder de aandacht wil brengen omdat de resultaten hier zo goed van zijn, zijn de beenwikkels van Winkelcare.

Deze kunnen als afzonderlijke behandeling worden gedaan of in een andere behandeling worden ingepast.

Door te kijken naar wat het probleem is in de benen worden hier kruidenaftreksels, kruidengel of olie op aangepast. De benen worden met kruiden- gel of olie ingesmeerd en gemasseerd waarna vervolgens een aftreksel van kruiden wordt aangebracht. Hierna wordt de wikkel welke gevuld is met zuivere wol op de benen aangebracht.

Dit blijft zo een 30 minuten of langer gedurende een eventuele andere behandeling zitten. 

Na deze wikkeling worden de wikkels afgehaald en de benen opnieuw gemasseerd.

 

Ik heb echt al zulke goede resultaten gehoord en gezien van klanten die deze behandeling regelmatig ondergaan, zo wordt oedeem beduidend minder of verdwijnt na loop van tijd volledig, bij lipoedeem wordt het weefsel veel soepeler en zijn de benen veel minder pijnlijk.

Ook heeft het een gunstig effect op onrustige of vermoeide benen.

 

Voor behandeling van de benen gebruik ik veelal kruidenaftreksels, tincturen of een zelf gemaakte kruidengel met kruiden die afvoerend, kalmerend en verstevigend werken op de vaten en de doorbloeding stimuleren.

 

Voor mensen die allergisch zijn voor wol,( let op dit is meestal op bewerkte wol in fabrieken waarin chemicaliën zitten)

is er alpacawol die als alternatief gebruikt kan worden.

 

foto is van Wikkelcare