Mijn naam is Astrid de Graaf en in 2003 ben ik nog tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste begonnen met mijn schoonheidssalon aan huis in Terneuzen. Van begin af aan heb ik altijd gewerkt met 100% natuurlijke producten en dat doe ik nu nog steeds. 

Nu in 2022 is mijn praktijk uitgegroeid tot een holistische massagepraktijk. Holistisch wil zeggen lichaam, geest en innerlijk welzijn.

Mijn passie ligt in het combineren van allerlei verschillende technieken en kijken wat voor iemand het beste werkt.

Naast mijn Anbos diploma schoonheidsspecialiste ben ik erkend Sabaaydi masseuse, heb ik een 1 jarige opleiding aromatherapie bij Netelvuur gevolgd, diverse healing cursussen, ben ik wikkelcare specialiste en heb ik een hele reeks andere massagecursussen gevolgd, teveel om hier te noemen.

Daarnaast volg ik jaarlijks diverse cursussen en workshops om mezelf scherp te houden en te blijven ontwikkelen want in dit vak sta je nooit stil.

Kijk lekker rond in het aanbod op mijn site en wordt net zo enthousiast als ik zelf ben. Voor vragen neem gerust even contact met mij op!

Tijdens mijn behandelingen ben ik 100% bij de klant en neem ik geen telefoon aan. U kunt dan een boodschap achterlaten.

 

Vanaf januari 2022 ga ik  alleen verder als massagepraktijk. Bij masseren ligt mijn hart en dat is waar ik verder mee wil en echt blij van wordt.  De gezichtsbehandelingen vervallen daarmee.