VOORJAARSBEHANDELING:

Speciaal voor het voorjaar heb ik een nieuwe behandeling samengesteld. Om het lichaam voor te bereiden op het voorjaar heb ik gebruik gemaakt van zelfgemaakte olieën van kleefkruid (reinigen van de lymfe en loslaten), brandnetel (bloedzuiverend en afvoerend), rozenmarijn ( bloedvatverstrekend en zuiverend), 
Met een scrub gemaakt van himalayazout, kleefkruid, brandnetel en rozenmarijn wordt de rug gescrubt, waarna deze gemasseerd wordt met de olie van kleefkruid, brandnetel en rozenmarijn. 
Vervolgens scrub van de voeten en daarna worden voeten en benen ingemasseerd met een eigen gemaakte benen gel van oa aloe-vera, kastanjetinctuur (bloedvatversterkend) waarna ze ingepakt worden in de wikkels.
Hierna volgt een energetische hoofdmassage met een spray gemaakt van salie (zuiveren). 
Vervolgens een korte reiniging van het gezicht en een pop up masker gedrenkt in berkenextract. (zuiveren en verzachten)
Als laatste worden dan de onderbenen en voeten gemasseerd met dezelfde olie als voor de rugmassage.
In het spoelwater voor het afnemen van de peelingen etc wordt ook berk gebruikt voor extra zuivering.

Voor mensen die allergisch zijn voor de berkenpollen in de bloeiperiode van de berk: ik ben hier zelf ook allergisch voor maar heb totaal geen reactie op gebruik van de berkenbladeren waarvan extract is gemaakt of bij het drinken van berkenbladthee dus dit zou geen probleem moeten zijn.

De prijs voor deze behandeling is € 75,00 en kan eventueel uitgebreid worden met een volledige behandeling van het gezicht en harsen. Deze behandeling duurt ca 75 minuten.