MAANBEHANDELING

 

Deze behandeling wordt gemaakt door te kijken naar de maanstand op het moment van de sessie en welk thema daarop van toepassing is.

Vervolgens ga ik met dat thema aan de slag door te kijken welke onderdelen hierin van belang zijn.

Ik neem hierin ook je sterrenbeeld mee, je karaktereigenschappen en welke kruiden en olieën of Bach Bloesems hierbij naar voren komen.

Zo ontstaat stukje bij beetje een behandeling helemaal toegespitst op jou en op de maanstand van dat moment.

 

In deze sessie zit ook een stuk encaustic art, wat inhoud dat je een encaustic art schildering maakt, het leuke hiervan is dat je niet hoeft te kunnen tekenen of schilderen.

Deze schildering maken we in afstemming met het thema in gedachten en wat hierin ontstaat bespreken we in de sessie. Wat zie je in de tekening, wat zegt het jou? 

 

Doordat de maan elke keer in een ander sterrenbeeld staat kijk ik ook welke lichaamsdelen op dat moment extra aandacht vragen en dit wordt meegenomen in de massage. Tevens maak ik in de maanbehandeling veelal gebruik van de wikkels om het gebied wat extra aandacht nodig heeft dit ook te geven.

 

De sessie wordt afgesloten met de drum, wat een diepe ontspanning geeft en waardoor alles goed geintegreerd kan worden.

 

Deze sessie duurt ca 2 uur en ik vraag je ivm de voorbereidingen hiervan waar behoorlijk veel tijd in zit om mij dit een week van tevoren door te geven als je deze behandeling wilt ondergaan.

Verder vraag ik overgave in het geheel en een open mind.

 

 

Deze behandeling is ook mogelijk zonder encaustic art en uitleg, ik verwerk wel de maanstand en sterrenbeeld in de behandeling en pas hierop alles aan alleen geef ik hier dan geen verdere uitleg bij. De behandeing is dan 90 minuten.

 

Prijslijst