PADA SPA RITUEEL:

 

Onze voeten zijn vaak het onder geschoven kindje wat echt onterecht is. Onze voeten dragen ons hele lichaam en verdienen juist dat beetje extra aandacht.

Deze behandeling is een echt spa ritueel voor uw voeten.

De behandeling bestaat uit:

 

Pada detoxifying zoutscrub:  een zachte scrub die de huid onmiddelijk strak en stralend maakt. Verlicht het gevoel van vermoeide voeten. Activeert de bloedsomloop en gaat vochtophoging tegen. Heeft een indirect ontgiftende werking.

Black mud aromatische voetpakking : natuurlijke aromatische zwarte modder, rijk aan vitamines, mineralen, enzymen en actieve kool. Het voert een intensieve ontgiftende, remineraliserende, voedende en stressverlichtende werking uit. De modder is rijk aan etherische oliën, stimulerende, verzachtende en drainerende plantenextracten en Phyto BioActive-verbindingen verkregen uit zeewier, met een intensieve vetverlagende werking. Het bevordert de afvoer van overtollig vocht en verbetert de perifere microcirculatie.

 

Massage met olie waarin etherische olie op klacht wordt toegevoegd en de voeten worden gemasseerd.

 

We eindigen de behandeling met de Refreshing & soothing foot cream: deze crème combineert de juiste verhouding van zowel voedende als verzachtende plantaardige oliën zoals tabebuia (krachtig antiseptum), kaasjeskruid, althea, rozenhout, sinaasappel, eucalyptus, tea tree, manuka en neem. Deze crème is bijzonder geschikt voor een droge huid, gebarsten hielen, bij voeten met kloven en eeltplekken.

 

Deze behandeling duurt ca 50 minuten en kost € 50,00.

Kan ook ingepast worden in een gezichtsbehandeling of combinatie met gezicht en lichaam.