Home » Skin Detox Lakshmi NIEUW!

De city detox box voor thuisgebruik met vier produkten

CITY DETOX LAKSHMI

 

Verontreiniging en omgevingsstress zijn de belangrijkste oorzaken van veranderingen in de huidbarrière. Tekenen van deze veranderingen zijn vroegtijdige veroudering, overgevoeligheid en verhoogde uitdroging. Is je huid grijs, dof, uitgedroogd en vertoont hij tekenen van vroege veroudering?

 

De City Detox producten beschermen je huid onder meer tegen cel-schade en een vroegtijdige huidveroudering door schadelijke milieu invloeden zoals smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming.

De City Detox huidverzorging maakt gebruik van onder meer krachtige anti-oxidanten die deze schade in je huid helpen voorkomen of bestrijden.

 

De City Detox bevat ontgiftende producten voor gezicht, hals en decolleté.

De formule bevat Genencare Osms Pro, het gepatenteerde natuurlijke en pure osmolytcomplex dat verontreiniging bestrijd en de huid beschermt tegen oxidatieve stress, bijdraagt aan ontgifting en de barrièrefunctie van de huid verbetert.

 

Een rijk complex aan plantaardige ingrediënten waaronder spirulina, paardebloem, klis en artichoke verhoogt en voltooit de beschermende werking en ondersteunt een heldere teint; deze actieve ingrediënten kalmeren roodheid, verminderen tekenen van veroudering en brengen de productie van talg in evenwicht, terwijl ze de huid voeden en hydrateren. 

 

RESULTAAT:

 

Versterkt de barrière werking van de huid door de oppervlaktecellen te verdichten en te fungeren als afscherming tegen vervuilende stoffen, blauw licht en UV-stralen.

 

Bestrijdt oxidatie en ongift de huid, waardoor onzuiverheden worden verwijderd. Het City Detox ritueel maakt de huid vrij van vervuilende stoffen en metabole afvalstoffen, die de huid zelf produceert (zoals alle levende wezens), vooral wanneer ze blootgesteld worden aan stress.

 

Hoe ziet de behandeling in de salon eruit:

 

Stap 1: reiniging met de cleansing mousse city detox smog free. Een prachtige enzymatische reinigende en exfoliërende mousse. Bevat mango en passiebloem enzymen, samen met speciale antioxidant elemineren ze schadelijke stoffen, make-up en talg.

De mousse laat de huid zijdezacht achter.

 

Stap 2: AHA peeling gel anti-age: een gelpeeling met fruitzuren en enzymen. Zeer effectief om het anti-aging proces te vertragen en lijntjes en rimpels te verminderen. Vermindert pigmentvlekken en zorgt voor een goed hydratatieniveau.

 

Stap 3: hydrolaat met kalmerende werking.

 

Stap 4: black mud garshan dren: natuurlijke zwarte modder gewonnen uit het zoute meer op Cyprus. Aromatisch, rijk aan vitaminen en mineralen, enzymen, huidverzorgend en ontgiftend en remineraliserend.

Stofwisseling wordt gestimuleerd wat ervoor zorgt dat afvalstoffen worden afgevoerd en werkstoffen uit opeenvolgende producten beter worden opgenomen, voedend en stress verminderend.

Tijdens het black mud masker volgt een massage van decolleté en hals.

 

Stap 5: Oxigen brume city detox: 2 fasen toner hydrateert de huid en verfrist. Bevat half water, half olie en is verrijkt met actieve ingrediënten die diep in de huid worden opgenomen. Een complex met anti oxiderende eigenschappen dat de schade hersteld veroorzaakt door vervuiling en stress.

 

Stap 6: rich oil repair: massage van het gezicht met de jade roller voor een ongiftende en lymfe stimulerende massage, verzachtend en ontspannend.

 

Stap 7: shaping peel-off face mask: dit masker versterkt de huid en brengt het in een betere conditie. Rijk aan verstevigende en actieve ingrediënten. Stimuleert de celregeneratie en verbetert de hydratie van de huid. Dit masker heeft een remineraliserende werking en is uitstekend om de huidteint en elasticiteit te verbeteren.  Maakt de huid elastisch en glad.

Tijdens het inwerken van dit masker een ontspannende voetmassage.

 

Stap 8: essence antismog antioxidant city detox: heerlijk licht serum die snel doordringt tot in de diepste lagen van de huid. Hoog gehalte aan hyaluronzuur en antioxidantencomplex, verhoogt de stevigheid van de huid, zorgt voor een egale teint en werkt als een schild waardoor de huid wordt beschermd tegen milieuschade.

 

Stap 9:enviroment skin protection city detox: een fantastische natuurlijke 24h. crème met arganolie en sheabutter die de huid diep voedt.

Hyaluronzuur, Genencarre Osms Pro en een complex van antioxidant-actieve ingrediënten zoals extracten van spirulina, mariadistel en paardebloem, klis en artisjok fungeren als schild en versterken de afweer van de huid tegen milieuschade (blootstelling aan zonnestralen, rook en luchtvervuiling.

 

Voor thuis om de behandeling verder te onderhouden is er de City Detox box, deze bevat 4 producten namelijk: de cleansing mousse, tonic oxygen brume, essense antismog oxidant (serum) en enviroment skin protection crème.

Deze box is bij mij te koop.