ENCAUSTIC ART

Encaustic art is het schilderen met bijenwas. Encaustic betekent letterlijk het inbranden wat duidt op de warmte die nodig is om met de bijenwas te schilderen.

Dit wordt gedaan met behulp van een encaustic art schildersijzer en bijenwas die vervolgens op speciaal hittebestending karton wordt aangebracht. Door het strijken met de was ontstaan de mooiste kleurencombinaties en patronen. 

In januari 2019 ben ik begonnen met de opleiding voor Encaustic art coach en heb hier nooit zoveel mee gedaan. Totdat ik nu in 2021 steeds weer pak naar m'n schilderijzer. Ik maak bijenwas tekeningen voor mensen die kunnen helpen ter ondersteuning in allerlei processen waarin ze op dat moment zitten. Je kunt ook heel veel in de tekeningen zien en elke keer zul je er weer nieuwe dingen in zien. Zo verschijnen ook vaak gezichten in de tekeningen en dieren. Vaak weet degene waar het voor gemaakt is wat het hen wil zeggen.

Ook al kun je er op het eerste gezicht misschien niet veel uithalen, de energie die in de tekeningen zit is een energie die iemand op dat moment nodig heeft.

Zo heb ik in m'n praktijk diverse kaarten gemaakt voor verkoop en mensen nemen altijd degene die zij op dat moment nodig hebben.

Tevens gebruik ik encaustic art als iemand voor een massage komt. Mocht voor de massage naar voren komen dat iemand baadt heeft bij een tekening dan maak ik deze in afstemming voor de persoon. Deze wordt dan ook tijdens de masssagebehandeling gebruikt en krijgt de persoon na de behandeling mee naar huis.

Je kunt bij mij ook op aanvraag een encaustic art tekening laten maken speciaal afgestemd op jouw energie. Laat je verwonderen in de wereld van was!

 

Een tekening laten maken kost € 12,50